Póki co, nic nie stuka, nie puka, nie trzeszczy.. więc jeździ
zobaczymy jak długo.
zobaczymy jak długo.
mnie też czeka walka z rudą bo te cienkie blachy aż na wylot przeżera no ale w Swiftach to norma. wpadaj na spot najbliższy!

Auto przepastne, z przodu i z tyłu. Miejsca nad głową też dużo, duży zakres regulacji fotela, więc nietrudno znaleźć optymalną pozycję za kółkiem. Silnik jak na swoje 75 koni też daje rade
Co prawda nie jest to demon prędkości, ale żwawo przemieszczać się po mieście i po trasie powinno się dać.

Otóż właśnie z tą mocą silnika jest jedna wielka zagadka, były właściciel upiera się, że ma on ponad 90 KM (nie wie dokładnie ile), natomiast na drzwiach są dwa różne oznaczenia silników 'RT', a po drugiej stronie 'e', w dokumentach, cholera, też nigdzie nie napisali. Więc nie mam pojęcia jaką to ustrojstwo ma moc :x

Ja też mogę sobie strzelić na klapie 325i i ludzie będą myśleli, że jestem fajny 

Missiou napisał(a):No tak, ale ja nie o oznaczeniach modelu, tylko o budowie silnikaJa też mogę sobie strzelić na klapie 325i i ludzie będą myśleli, że jestem fajny

w sumie to moge sobie amg na mesia trzasnac a na subaru wielkie TURBO albo STi 

Btw ktoś kiedyś mi zwrócił uwagę, że tego emblematu nie powinno być, bo BMW to tylko 325i, a taki mały silnik to obciach i nie powinienem się nim chwalić 
Wersja z silnikiem 90 powinna się zamknąć w 10s, 75 około 12
Wiem, że to mało miarodajne, bo jak się będzie źle wachlowało wajchą, to i na 90 wyjdzie 12s, ale nic lepszego mi póki co do głowy nie przychodzi. Niestety nie ogarniam w takim stopniu francuskiej motoryzacji, żeby odróżnić oba silniki.

Trochę to dziwne, ale shit happens i różne rzeczy się dzieją na świecie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości